Natuurlijke, biologische vitaminen en mineralen

Pure supplementen zijn vitamines en mineralen zonder hulpmiddelen of kunstmatige toevoegingen en ze zijn goed opneembaar door ons lichaam. Pure hoogwaardige natuurlijke vitaminen en mineralen voor je dagelijkse benodigde hoeveelheid voedingsstoffen.
Supplementen zijn een aanvulling en geen vervanging van gezonde voeding. Pure supplementen zijn pillen die je kunt innemen om je dagelijkse benodigde hoeveelheid voedingsstoffen, vitaminen en mineralen aan te vullen om echt in optimale gezondheid te komen en blijven.

Wij krijgen steeds minder voedingsstoffen binnen door ongezonde voeding, stress en vervuiling. Ook blijkt dat er tot 80% minder vitaminen, mineralen en sporenelementen in de grond en daardoor in onze groenten en fruit zitten dan zo’n 40 jaar geleden. Daarom adviseren wij aanvulling met natuurlijke voedingssupplementen samen met een gezond voedingspatroon. Veilig shoppen voor natuurlijke supplementen doe je hier!

Gewrichtssupplement met glucosamine, chondroïtine, MSM, ASU en hyaluronzuur. Visolie supplement om genoeg Omega 3 en vetzuren binnen te krijgen. Een Natuurlijk Multi vitaminen met alleen natuurlijke vitaminen en mineralen, in de juiste verhouding en zonder toevoegingen, puur natuur. En nu ook supplementen van Vitals

Openningstijden

Monday

9:00 - 17:00

Tuesday

9:00 - 17:00

Wednesday

9:00 - 17:00

Thursday

9:00 - 17:00

Friday

9:00 - 17:00

Saturday

Gesloten

Sunday

Gesloten

Online altijd bereikbaar

Adres

Ons Adres:

Sengersbroekweg 7 5725 TK Asten

Telefoonnummer:
Contact Eigenaar