Op deze site kunt u alle LED producten vinden die wij op voorraad hebben en die u direct in onze webshop kunt bestellen. Xtra Warm Led is een in ’s-Hertogenbosch gevestigd bedrijf dat LED verlichting importeert uit het Verre Oosten. Wij leveren alle mogelijke LED verlichting oplossingen en zijn gespecialiseerd in Xtra Warme LED verlichting.

Xtra Warm betekent kleurtemperaturen van 2700K en lager zodat u, terwijl u bespaart op uw energiekosten, geen concessie hoeft te doen aan de sfeer. Daarnaast leveren wij LED-oplossingen op maat voor de zakelijke markt. Mocht u hier interesse in hebben, maakt u dan gerust een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Zakelijke klant

Ben u een klant die LED verlichting aanschaft voor eigen gebruik binnen uw bedrijf, bent u voor ons een zakelijke klant. Dit houdt in dat u bij Xtra Warm Led ook op locatie een gratis energiescan kunt laten doen. Zo komt u er achter wat u kunt besparen aan energie door uw bestaande verlichting te vervangen door LED verlichting. Daarnaast maken wij ook graag voor u een offerte. Heeft u hier interesse in, maak dan een afspraak via dit formulier.

Wederverkoper

Bent u een klant die  LED verlichting aanschaft om deze door te verkopen of te installeren bij derden, dan zien u als wederverkoper. En als wederverkoper heeft u bij ons recht op korting.
Om voor deze korting in aanmerking te komen, vragen u dit aanvraagformulier in te vullen en samen met uw uittreksel van de KvK naar ons te sturen.

Openningstijden

Monday

9:00 - 17:00

Tuesday

9:00 - 17:00

Wednesday

9:00 - 17:00

Thursday

9:00 - 17:00

Friday

9:00 - 17:00

Saturday

gesloten

Sunday

gesloten

Online altijd open

Adres

Ons Adres:

Rietveldenweg 53-K 5222 AP ‘s-Hertogenbosch

Telefoonnummer:
Contact Eigenaar